Pradeda rengti galimybių studiją „Germanto vilos” pritaikymas sveikatinimo, rekreacijos poreikiams

Naujienos: Savivalda , 2021-07-06 12:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajono savivaldybės administracija, siekdama gerinti turizmo, sveikatinimo turizmo, sporto ir rekreacinių teritorijų plėtrą bei siekti Telšių rajono darnios plėtros, pradeda rengti galimybių studiją „Germanto vilos” pritaikymas sveikatinimo, rekreacijos poreikiams.



„Germanto“ ežeras svarbus strateginis objektas, kurį siekiama atgaivinti ir įveiklinti. Šiuo metu objektas išnuomotas VšĮ „Sporto ir laisvalaikio klubas“, tačiau poilsio namai pagal paskirtį nebenaudojami, neteikiamos apgyvendinimo, maitinimo, poilsio ir sveikatinimo paslaugos.



Sudaryta darbo grupė, kuri susirinkusi į pirmąjį susitikimą su galimybių studijos rengėjais, aptarė kalendorinį darbų atlikimo grafiką, preliminarų galimybių studijos turinį bei kitus aktualius klausimus. Po susirinkimo darbo grupės nariai bei galimybių studijos rengėjai nuvyko į „Germanto vilą“ apžiūrėti esamą teritoriją ir pastatus.



Galimybių studiją planuojama parengti ir pristatyti taryboje iki šių metų pabaigos.

šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Pradedama-rengti-galimybiu-studija-germanto-vilos-pritaikymas-sveikatinimo-rekreacijos-poreikiams


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN