Drobūkščių bendruomeniniai vaikų globos namai minės pirmąjį gimtadienį

Naujienos: Savivalda , 2021-07-02 16:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Liepos antrąją Drobūkščių bendruomeniniai vaikų globos namai švęs savo pirmąjį gimtadienį. Šventės išvakarėse pasveikinti šių namų darbuotojus ir gyventojus atvyko Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis ir Administracijos direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis direktoriaus pareigas, Osvaldas Šarmavičius.

Vaikai vadovus pasitiko lauke, vėliau aprodė savo kambarius, papasakojo, kokius būrelius lanko. Daug bendro vaikai atrado su Savivaldybės vadovu. Ne paslaptis, jog A. Meiženis nuo 1971 m. augo Šilutės rajono Saugų vaikų namuose. Dalis vaikų išsakė norą užaugę tapti policijos pareigūnais – tai dar vienas sutapimas. A. Meiženis pajuokavo, jog galbūt užvėrus globos namų duris panašus likimas kaip ir jo laukia ir kai kurių vaikų – pirmiausiai policininko karjera, o vėliau galbūt ir mero.

Atsisveikindami vadovai vaikams įteikė saldžią dovaną, palinkėjo sėkmės ir gražios šventės.




Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Drobuksciu-bendruomeniniai-vaiku-globos-namai-mines-pirmaji-gimtadieni


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN