Joninių šventė Vainute

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-06-26 13:22
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojas Sigitas Šeputis bei Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis birželio 24 d. dalyvavo Vainute vykusioje Joninių šventėje. „Džiaugiamės galėdami ir vėl susirinkti į bendrą būrį, smagu matyti puikiai nusiteikusius miestelio gyventojus ir čia atvykusius svečius. Vainuto Joninės visuomet garsėjo ne tik visame Šilutės krašte, į šią šventę visuomet atvyksta labai daug svečių ir iš aplinkinių savivaldybių. Tad gero visiems laiko šiandien“, – renginio metu sveikinimo žodžius tarė meras V. Laurinaitis.

Renginio metu tradiciškai ąžuolo vainikais apdovanoti šventėje dalyvavę Jonai ir Janinos, įvyko muzikiniai pasirodymai, tradiciniai Joninių žaidimai, o vakarop dangų nušvietė šventiniai fejerverkai.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/joniniu-svente-vainute/8125


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN