Kelmės jaunimo centro darbuotojos - vienintelės sertifikuotos jaunimo darbuotojos rajone

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-06-16 16:36
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kelmės jaunimo centro darbuotojos dalyvavo Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuotame jaunimo darbuotojų sertifikavimo sistemos procese. Po beveik metų laiko kvalifikacijos ir profesinių kompetencijų kėlimo bei savirefleksijos procesų, Gerda ir Austėja tapo sertifikuotomis jaunimo darbuotojomis, šiuo metu vienintelėmis visame Kelmės rajone.

Ši sertifikavimo sistema apibrėžia su jaunimu dirbančio specialisto kvalifikacijos pripažinimo bei asmeninių kompetencijų kėlimo procedūras. Jaunimo darbuotojų sertifikavimu siekiama kokybiškų darbo su jaunimu paslaugų užtikrinimo ir palaikymo. Todėl sertifikavimo tikslas: nuosekliai apibrėžti jos dalyvius, vykdytojus, etapus, esminius metodus, siekiant sukurti kokybišką darbo su jaunimu sistemą Lietuvoje įtvirtinant jaunimo darbuotojo pareigybę.

„Jaunimo darbuotojas - tai suaugęs asmuo, dirbantis su jaunais žmonėmis jų laisvalaikiu, siekiantis asmeninio ir socialinio jaunų žmonių tobulėjimo tiek per individualų darbą su atskirais asmenimis, tiek dirbdamas su grupėmis ar bendruomenėmis bei turintis šiam darbui reikalingų profesinių kompetencijų, kurios yra pripažįstamos nustatyta tvarka".


Kelmės jaunimo centro informacija
šaltinis: https://kelme.lt/lit/Kelmes-jaunimo-centro-darbuotojos---vieninteles-sertifikuotos-jaunimo-darbuotojos-rajone


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN