Mažeikiuose – nauja šunų išvedžiojimo aikštelė

Naujienos: Savivalda , 2021-06-16 15:58
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Juodpelkio parke, šalia centrinio miesto stadiono, prasidėjo specializuotos teritorijos šunų išvedžiojimui su aikštele jų dresavimui įrengimo darbai. Jau tveriama tvora ir netrukus čia lakstyti bei sportuoti galės įvairių dydžių ir veislių augintiniai.

9 arų šunų išvedžiojimo aikštelę juos 1,5 m aukščio tvora, kuri užtikrins keturkojų bei aplinkinių saugumą. Aikštelės danga – žolė. Joje išvedžioti šunis bus patogu, o ir pramogų čia netrūks – bus pastatytos įvairios laipyklės, barjeras, estakados, piramidė, sūpynės-lieptelis, tunelis, tiltelis, o norintieji dalyvauti parodose galės pasinaudoti ir platforma.

Augintinių šeimininkų patogumui aikštelėje bus pastatyti 4 suoliukai, prie įėjimo – informacinis stendas. Bus įrengtos šiukšliadėžės, skirtos augintinių ekskrementams, tad šeimininkams svarbu nepamiršti maišelių jiems surinkti.

Naujosios aikštelės vieta pasirinkta neatsitiktinai – ši teritorija lengvai prieinama, šalia yra automobilių stovėjimo aikštelė, pakankamai vietos pasivaikščiojimui su šunimis.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeikiuose-nauja-%C5%A1un%C5%B3-i%C5%A1ved%C5%BEiojimo-aik%C5%A1tel%C4%97/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN