Mažeikiuose jau galima naudotis naujaisiais konteineriais

Naujienos: Savivalda , 2021-06-08 15:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Nuo šiandien į naujuosius rūbų konteinerius jau galima mesti tekstilės atliekas. Tokių konteinerių Mažeikiuose – 18. Jie skirti nebereikalingiems, tačiau dar tinkamiems naudoti drabužiams, patalynei, užuolaidoms, avalynei, minkštiems žaislams.

Surinktos tekstilės atliekos bus rūšiuojamos – dalis jų išdalinta nepasiturintiesiems, dalis perdirbama. Šias atliekas atskirai apvažiuodamas rinks specialus tam skirtas transportas.

Gyventojų prašoma įmetus į konteinerį nereikalingus daiktus, nepamiršti uždaryti dangtį. Pastebėjus perpildytą konteinerį skambinti mob. 8 650 50 843 ir informuoti atsakingą asmenį.

Naudoti nebetinkamos tekstilės atliekos, kaip ir anksčiau, nemokamai priimamos Mažeikių rajono atliekų priėmimo aikštelėje Algirdo g. 40C, mob. 8 685 127 06. Darbo laikas II–V 9.00–18.30 val., VI 9.00–16.00 val. Pietų pertrauka 13.00–14.00 val.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/jau-galima-naudotis-naujaisiais-konteineriais/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN