Nestojęs vairuotojas tikėjosi pabėgti laukais, bet buvo sulaikytas (Video)

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-06-02 11:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Vakar, apie 10.29 val. užtikrinant viešąją tvarką ir eismo saugumą Tauragės miesto ir rajono ribose, policijos pareigūnai pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį ,,VW Golf“, kuris važiavo nuo Tauragės r., Balskų k., link Tauragės r., Alangos k. Pareigūnams stabdant automobilį šis nepakluso reikalavimui sustoti ir nurūko toliau.

Prasidėjo įnirtingos gaudynės, kurios tęsėsi laukais, žvyruotu keliu ir galiausiai baigėsi sodybos kieme. Neblaivus (2,20 prom.) automobilio vairuotojas, gim. 1964 m., negalėjo paaiškinti kodėl nestojo, tiesiog sakė nepamenąs nieko. Vyras ne tik, kad neturi vairuotojo pažymėjimo, kuris atimtas už vairavimą išgėrus, bet ir neblaivus už vairo įkliūva policijai jau 3 kartą. Vairuotojo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281¹ str. 1 d., o automobilis paimtas saugojimui.

Kartu automobilyje vykęs vyras, gim. 1989 m., buvo apieškotas ir striukės vidinėje kišenėje buvo rastas 0,5 l talpos butelis su skaidriu skysčiu. Asmuo iškart pripažino, kad tai naminė degtinė, kurią gavo už atliktą darbą. Jam surašytas protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 137 str. 3 d.

Video medžiaga:




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė-Pudžemė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN