Kovo 11-osios proga vykusiame turnyre – Plungės merginų tinklininkių pergalė

Naujienos: Sportas , 2018-03-15 17:10
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 10 dieną Plungės „Ryto“ pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko Kovo 11-ajai skirtas merginų tinklinio turnyras Plungės sporto ir rekreacijos (SRC) taurei laimėti. Turnyre dalyvavo Plungės, Joniškio, Gargždų ir Klaipėdos merginų komandos.
Sužaidus po trejas rungtynes, dėl trečiosios vietos aikštelėje susitiko Klaipėdos ir Gargždų komandos. Po gražios kovos trečiąją vietą laimėjo klaipėdiškės.
Į turnyro finalą, nugalėjusios visas komandas, pateko Plungės merginos. Jų varžovė finale buvo vienerias rungtynes pralaimėjusi Joniškio merginų komanda. Finale įveikusios viešnias iš Joniškio, Plungės merginos tapo turnyro nugalėtojomis – laimėjo Plungės SRC įsteigtą taurę.
Nugalėtojų ir prizininkių komandas bei geriausias komandų žaidėjas (Augustę iš Klaipėdos, Pauliną iš Gargždų, Simoną iš Joniškio ir Karoliną iš Plungės) taurėmis, medaliais ir prizais apdovanojo Plungės SRC direktorius Alvydas Viršilas ir tinklinio treneris Aloyzas Damulis. Už dalyvavimą turnyre visiems dėkojo Plungės miesto seniūnas Gintaras Domarkas.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN