Atnaujinti sporto aikštyno (Vytauto g. 3, Naujoji Akmenė) darbai

Naujienos: Savivalda , 2021-05-25 16:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono savivaldybės administracija (toliau – Administracija) įgyvendina projektą „Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centro sporto aikštyno Vytauto g. 3, Naujojoje Akmenėje, atnaujinimas“ (toliau – Projektas).
Administracija rangos darbus vykdo pagal parengtą techninį projektą. Atliekami darbai etapuoti: I etapu numatyta įrengti daugiafunkcinę sporto aikštelę, II etapu numatyta sutvarkyti sklypą ir įrengti takus aplink Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centro pastatą ir sodo teritorijoje, III etapu numatyta atlikti sklypo paruošimo, takų ir želdinių įrengimo darbus likusioje sodo teritorijoje.
Šiuo metu jau pradėti vykdyti II ir III etapo darbai: tvarkomas sklypas, jo drenažas, bus įrenginėjami takai aplink Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centro pastatą ir sodo teritorijoje, taip pat numatyti želdinių įrengimo darbai.
Netrukus Akmenės rajono gyventojai galės džiaugtis dar viena sutvarkyta erdve!


Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/atnaujinti-sporto-aikstyno-vytauto-g.-3-naujoji-akmene-darbai/3003


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN