Atsinaujinusiame Viekšnių vaistinės muziejuje paminėta jubiliejinė sukaktis

Naujienos: Savivalda , 2021-05-16 20:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Viekšnių vaistinės muziejus, minintis 25 metų veiklos jubiliejų, po atnaujinimo atvėrė duris lankytojams. Šventiniame renginyje prisiminti vaistinės ir muziejaus įkūrimo istorijos puslapiai, padėkota darbuotojams ir visiems, prisidėjusiems prie muziejaus atnaujinimo ir jo veiklos.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) meras Vidmantas Macevičius šventės proga sveikino susirinkusiuosius, dėkojo muziejaus darbuotojams už nuoširdų darbą bei įteikė padėkos raštus. Seimo nario Valiaus Ąžuolo sveikinimus bei dovanas perdavė jo patarėja Reda Šiaulienė. Mažeikių muziejaus direktorius Vaidotas Balzeris padėkos raštais apdovanojo Vaistinės muziejaus darbuotojus ir daugiausia prie atnaujinimo prisidėjusius viekšniškius.

Renginyje parodyti istoriniai kadrai, nufilmuoti dar 1960, 1967 m., kuriuose užfiksuota vaistinė, senasis vaistininkas Juozas Aleksandravičius, kiti darbuotojai.

Skambėjo eilės ir dainos apie Viekšnius, koncertavo profesionalių muzikantų grupė „Chanson“.

Viekšnių vaistinės muziejus atnaujintas įgyvendinus projektą Europos Sąjungos ir Savivaldybės lėšomis. Atliktas pastato vidaus kapitalinis remontas, atnaujinta ekspozicija.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/atsinaujinusiame-viek%C5%A1ni%C5%B3-vaistin%C4%97s-muziejuje-pamin%C4%97ta-jubiliejin%C4%97-sukaktis/0


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN