Rankinio lyderių dvikovą laimėjo Klaipėdos „Dragūnas“

Naujienos: Sportas , 2018-11-24 15:34
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

0
Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai šeštadienį rezultatu 34:31 (18:15) nugalėjo Lietuvos rankinio čempionato lyderius Kauno „Granitą-Karį“ ir išsiveržė į pirmąją turnyrinės lentelės vietą.

Rungtynės abiem komandoms buvo sunkios. „Granitas“ į uostamiestį atvyko be 5 savo svarbių žaidėjų, o „Dragūnui“ trukdė žaidėjų išsiblaškymas.

Klaipėdos ekipa rungtynes pradėjo sklandžiau, netruko sukaupti 6 įvarčių pranašumą – 8:2. Vis dėlto tokia persvara švieslentėje buvo neilgai – kauniečiai ėmė tirpdyti varžovų atotrūkį – 13:9, 16:13, 18:15.

Antrojo kėlinio pradžią sėkmingiau sužaidė „Granitas“, sumažinęs savo atsilikimą vos iki vieno įvarčio – 21:20. Tačiau po sėkmingos atkarpos 4:0 „Dragūnas“ susigrąžino saugesnę persvarą. Paskutinės dešimt kėlinio minučių buvo varginančios abiems ekipoms – aikštelės šeimininkai stengėsi išlaikyti persvarą, o svečiai – ją sumažinti: 28:25, 32:30. Rungtynės baigėsi tokiu pat skirtumu, koks dažniausiai skyrė komandas žaidimo metu – 34:31.

„Dragūno“ pelnyti du taškai Klaipėdos komandą išvedė į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Vis dėlto žaidimo kokybe nebuvo patenkintas nei „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas, nei patys žaidėjai.

Dragūnietis Karolis Stropus akcentavo, kad reikėjo greičiau bėgti, rodyti geresnį rezultatą ir geresnės kokybės žaidimą.

„Nežinau, ar nepagauname savo žaidimo, ar kokios nors kitos problemos komandoje. Nors žaidimas lipdosi, bet vis ko nors pritrūksta, todėl dažnai daug kas nepavyksta. Įmestų ir praleistų įvarčių skaičius panašus. Turėjome laimėti solidžiau, mažiau praleisti įvarčių gynyboje, lengviau jaustis aikštelėje, kad nereikėtų taip stipriai kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Turėtų būti lengviau, bet kol kas komandai sunku“, – sakė K. Stropus.
http://rkdragunas.lt/2018/11/24/rankinio-lyderiu-dvikova-laimejo-klaipedos-dragunas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN