Mažeikių politechnikos mokykloje – naujos galimybės

Naujienos: Švietimas , 2021-05-12 18:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, gegužės 12 d., Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) vadovai lankėsi Mažeikių politechnikos mokykloje, kur apžiūrėjo suvirinimo, vizualinės reklamos, statybos ir medienos apdirbimo dirbtuves, domėjosi jose sumontuota nauja technika, kitomis moksleivių praktinio mokymo sąlygomis. Diskutuota apie Savivaldybės, Politechnikos mokyklos ir verslo įmonių, ugdymo įstaigų bendradarbiavimo klausimais.

Politechnikos mokykla įgyvendino iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamą projektą „Mažeikių politechnikos mokyklos profesinio mokymo infrastruktūros plėtra“. Įsigyta reikalinga įranga ir priemonės suvirintojo, technikos priežiūros verslo darbuotojo, apdailininko (statybininko) bei staliaus specialistų rengimui už kone pusę milijono Eur.

Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius ir mero patarėjas Virgilijus Radvilas buvo pirmieji, kuriems suteikta galimybė pamatyti atnaujintas dirbtuves ir įvertinti mokyklos pasirengimą ruošti profesionalius specialistus dirbti įvairiose verslo įmonėse.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeiki%C5%B3-politechnikos-mokykloje-naujos-galimyb%C4%97s/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN