Šilalėje pirma darbo diena su sveikinimais ir palinkėjimais

Naujienos: Savivalda , 2021-05-06 15:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Mokslas – svarbiausias ir reikalingiausias dalykas žmogaus gyvenime ir nesvarbu, kada tu to mokslo sieki: mažas, jaunas ar jau suaugęs.

Meras Algirdas Meiženis ir administracijos direktoriaus pavaduotojas Osvaldas Šarmavičius gegužės 5 dieną pasveikino Šilalės suaugusiųjų mokyklos direktorę Daivą Rudminienę, vėl pradedančią naują kadenciją. D. Rudminienė mokyklai vadovauja nuo 2004 metų.

Šilalės suaugusiųjų mokyklos pagrindinė paskirtis – gimnazijos tipo suaugusiųjų gimnazija. Ši mokykla suteikia galimybes jaunimui ir suaugusiesiems įgyti pagrindinį ir vidurinį išsilavinimą. Kita mokyklos paskirtis – pagrindinės mokyklos tipo specialioji mokykla intelekto sutrikimą turintiems mokiniams, pagrindinės mokyklos tipo jaunimo mokykla (namai).

Mokyklos gyvavimo istorija prasidėjo nuo 1945 metų spalio 15 dienos. Šiuo metu mokykloje dirba dvidešimt du mokytojai, keturi mokytojų padėjėjai, dvi auklėtojos, viena logopedė.



Mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Pirma-darbo-diena-su-sveikinimais-ir-palinkejimais


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN