Mažeikių Ventos upės slėnyje – dar daugiau takų

Naujienos: Savivalda , 2021-05-05 18:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Dvi naujienos: toliau bus tvarkomas Ventos upės slėnis Mažeikiuose ir „Ventos“ progimnazijos sporto aikštynas įtrauktas į atnaujinimo programą.

Savivaldybės administracija pasirašė statybos rangos sutartį už kone 165 tūkst. Eur. „Mažeikių miesto Ventos upės slėnio sutvarkymo statybos projekto“ įgyvendinimo naujame etape numatoma įrengti apie 1,5 km pėsčiųjų-dviračių takų Ventos upės pakrante nuo tilto per Ventos upę Sedos g. iki sodininkų bendrijos „Raselė“. Šalia takų bus įrengiamos poilsio zonos su suoliukais, šiukšliadėžėmis, dviračių stovais.

„Ventos“ progimnazijos stadiono, esančio Pavenčių g. 12, atnaujinimas įtrauktas į Švietimo įstaigų sporto aikštynų atnaujinimo programą. Stadioną numatoma atnaujinti 2022 m. Atnaujinimui bus skiriama ne daugiau kaip 232 tūkst. Eur valstybės biudžeto lėšų. Savivaldybė turėtų prisidėti 58 tūkst. Eur, arba ne mažiau kaip 20 proc. lėšų nuo bendros projekto vertės.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ventos-up%C4%97s-sl%C4%97nyje-dar-daugiau-tak%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN