Šilutės rajone, patikrinimo metu policijos pareigūnai aptiko ,,naminukės“ ir kontrabandinių cigarečių

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-04-21 19:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Balandžio 20 d. apie 9.30 val. Šilutės r., Pavilnučio k., Bažnyčios g., patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Opel Vectra“, kurį vairavo vyras, gim. 1977 m. Policijos pareigūnai apžiūrinėdami automobilį pajuto specifinį kvapą, būdingą naminei degtinei, todėl automobilį apžiūrėjo detaliau. Patikrinimo metu buvo rasta 20 litrų skaidraus skysčio, skleidžiančio specifinį namų gamybos alkoholio kvapą, 130 pakelių cigarečių „NZ Gold“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis ir 20 pakelių cigarečių „Winston Light“ be banderolių. Vyrui pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. Jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas.
Atliekant tolimesnius ikiteisminio tyrimo veiksmus buvo atlikta krata pas vyrą, gim. 1971 m., Šilutės r., Švėkšnos sen., Inkaklių k. Kratos metu, gyvenamosiose patalpose buvo rasta ir paimta 17,45 litrai namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų bei 3 pakeliai ,,NZ Gold“ cigarečių. Vyriškis iš anksčiau jau žinomas policijos pareigūnams už panašaus pobūdžio nusikalstamą veiką. Jam pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d., už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.
Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Greta Kęsminaitė-Pudžemė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN