Gerumas – vienintelis drabužis, kuris niekuomet nesusinešioja

Naujienos: Savivalda , 2021-04-06 19:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Savivaldybės meras ir mero pavaduotojas nuoširdžiai padėkojo savanorei Svajai Pleinienei, už tai, kad neliko abejinga ir atsiliepė į Šilalės rajono savivaldybės kvietimą neatlygintinai pasiūti veido kaukių rajono gyventojams, kai jų labai trūko.

S. Pleinienė apie savo savanorišką iniciatyvą siūti veido kaukes Šilalės rajono gyventojams kalbėjo labai kukliai: „Buvo toks laikotarpis, uždarė daugelį verslų, tarp jų ir mūsų. Gebėjimų siūti turėjau, laisvo laiko taip pat atsirado, o ir noras buvo prisijungti prie šio kvietimo. Be to, siūti kaukes paragino ir draugas Artūras Jurčiukonis, perskaitęs kvietimą internete.“ „Parsinešę siuvimo mašiną į namus ėmėmės darbo“ – sakė Svaja. „Artūras surado internete, kaip teisingai pasiūti kaukes, o aš jas pasiuvau“ – paaiškino moteris. Ji dar sakė: „Apie jokią padėką net negalvojome, tačiau dėmesys visada malonus.“


Mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Placiau-/68


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN