Šiandien metai kai Telšiuose veikia mobilus Covid-19 tyrimų punktas

Naujienos: Savivalda , 2021-03-24 20:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių mobiliajam COVID-19 tyrimų punktui metai. Nelengvi, kupini iššūkių ir nežinios, tačiau prasmingi darbais ir susitelkimu. Kaip ir įprasta per gimtadienius norėtųsi sveikinimų, bet vargu ar galime šią sukaktį pavadinti švente. Turbūt kiekvienas pagalvojome, kad tokios šventės antrą kartą nebesinorėtų turėti.




Todėl šiandien reikalingi ne sveikinimai, o didžiausios padėkos. Už pasiaukojantį darbą, atsakomybę, kantrybę, už paprastus dalykus, kaip šypseną ar nuraminimo žodį tada, kada labiausiai jo reikia, būtina ir privalu – PADĖKOTI.


Padėkos žodžius ir simbolinį tortą mobiliojo punkto darbuotojų komandai perdavė Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas ir administracijos direktorius Tomas Katkus.
AČIŪ tariame darbuotojams, kurie jau metus laiko dirba mobiliame COVID-19 tyrimų punkte! Norime, kad pergalės prieš virusą džiaugsmas kuo greičiau ateitų, o Jums gerbiami darbuotojai antrojo mobilaus tyrimų punkto gimtadienio minėti nebereikėtų.


Stiprybės ir susitelkimo, išlikime budrūs ir vieningi!
šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Siandien-metai-kai-telsiuose-veikia-mobilus-covid-19--tyrimu-punktas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN