Bėgimo „Už laisvę“ nugalėtojams įteiktos Telšių savivaldybės mero taurės

Naujienos: Savivalda , 2021-03-15 20:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Tęsiant daugiau kaip septintus metus skaičiuojančią tradiciją Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti buvo suorganizuotas bėgimas „UŽ LAISVĘ“. Šiemet bėgimas buvo kiek pakeitęs formatą – mestas virtualus trispalvis iššūkis.

Bėgime nusprendę dalyvauti asmenys galėjo rinktis labiausiai patikusią ir tikusią trasą pagal sudėtingumo lygį. Raudonąją trasą, kurios maršrutas buvo aplink Masčio ežerą nuo Žemaičių muziejus „Alka“ iki Žemaičių muziejus „Alka“ (~14 km), greičiausiai įveikusiam dalyviui bei dalyvei atiteko Telšių rajono savivaldybės mero Kęstučio Gusarovo įsteigtos taurės.

Nugalėtojais tapo ir šiandien Mero taurės buvo įteiktos:
Almai Vasiliauskienei (atstovavo „Bėgimo klubą)
Deivydui Statkui 37 m. (Atstovavo „Running alone“)


„Juk nėra padėties be išeities, o tradicijas reikia saugoti. Labai džiugu, kad bėgime nors ir individuliai, bet sudalyvavo gausus būrys dalyvių – skirtingas trasas įveikė per 150 gyventojų. Per karantiną sumažėjo mūsų aktyvumas, daugiau laiko praleidžiame namuose, todėl tokios saugų judėjimą skatinančios idėjos šiuo metu itin reikalingos. Sveikinu nugalėtojus, dėkoju visiems dalyvavusiems ir linkiu saugiai įveikti dar ne vieną trasą“, - taures nugalėtojams įteikdamas kalbėjo Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas.

Taip pat Savivaldybės mero padėkos raštas įtektas Telšių orientavimosi sporto klubui „Telšiai“ ir jo vadovui Regimantui Kavaliauskui už bendradarbiavimą, aktyvų dalyvavimą ir pagalbą Telšių kultūros centrui padedant organizuoti „Bėgimą už laisvę“.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Begimo-uz-laisve-nugaletojams-iteiktos-savivaldybes-mero-taures


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN