Atnaujintoje „Iki“– daugiau šviežių vaisių, daržovių ir vietoje kepamos duonos

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-02-25 07:14
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Atnaujinimo ir plėtros planus įgyvendinantis prekybos tinklas „Iki“ ketvirtadienį atidarė atnaujintą parduotuvę Vilniuje, Lazdynuose, adresu Architektų g. 214. Iš viso į parduotuvės atnaujinimą investuota 430 tūkst. eurų.

„Norėdami pasiūlyti pirkėjams gausų pasirinkimą ir suteikti galimybę patogiai apsipirkti arti namų, atnaujintoje parduotuvėje atsakingai suformavome asortimentą. Analizuodami duomenis matome, kad gyventojai vertina vietoje ruoštą produkciją, todėl jiems pasiūlysime net 3 kartus per dieną kepamų bandelių ir duonos. Taip pat išplėtėme šviežių daržovių ir vaisių skyrius“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui atnaujintoje parduotuvėje įrengtos 3 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą. Taip pat čia veikia 1 paprasta kasa. Parduotuvėje dirbs 10 darbuotojų. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Siekiant apsipirkti kaip įmanoma saugiau, rekomenduojama apsipirkimą planuoti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėse mažiau visą darbo laiką.

Per šiuos metus jau atidaryta viena visiškai nauja „Iki“ tinklo parduotuvė Kaune ir atnaujintos trys parduotuvės – dvi Vilniuje ir viena Palangoje. Prekybos tinklą iš viso šiuo metu sudaro 228 „Iki“ parduotuvės. Prekybos tinkle dirba apie 5,9 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN