„PocketBook“ pristato naują spalvotą e. skaityklę – „PocketBook InkPad Color“

Naujienos: Verslas , 2021-02-18 06:59
El. pašto adresas: edita@adverum.lt

Elektroninių skaityklių gamintoja „PocketBook“ pristato naują produktą – „PocketBook InkPad Color“ e. skaityklę. Tai pirma pasaulyje e. skaityklė 7,8 colio (19,8 cm) spalvotu pažangiu „E Ink new Kaleido™“ ekranu, atvaizduojančiu 4 096 spalvas. Naujajame įrenginyje integruotas „Bluetooth“ ryšys ir garso failų palaikymo funkcija. „PocketBook InkPad Color“ yra pirmoji tokio tipo e. skaityklė. Europoje ji bus prieinama kovo pradžioje.

Bendrovės atstovų teigimu, didelis ir spalvotas įrenginio ekranas su „E Ink“ technologija puikiai tinka skaityti bet kokio tipo turiniui – tiek įprastoms nespalvotoms knygoms, tiek spalvotai iliustruotiems komiksams, knygoms vaikams, žurnalams ir kitai literatūrai.

„E Ink new Kaleido™“ ekranas – naujas e. skaitymo etapas

E. skaityklėje integruotas naujausios kartos spalvotas „E Ink new Kaleido™“ ekranas su atnaujinta „ePaper E Ink Print Color“ technologijos versija. Pakeistas spalvų filtro šablonas pagerina ryškumą ir spalvų grynumą, o puslapio fonas atrodo baltesnis.

Įrenginio ekranas pasižymi unikaliomis „E Ink“ technologijos ypatybėmis – nekenkia akims, neblizga šviečiant saulei ir itin efektyviai vartoja energiją. Nespalvoto teksto ryškumas dėl didelės skiriamosios gebos (1 404 x 1 872) ir 300 DPI išlieka aiškus ir kokybiškas.

Akims draugiškas priekinis apšvietimas užtikrina didžiausią skaitymo patogumą esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms. Net ir nustačius mažiausią ryškumo lygį, šios naujausios technologijos ekranas ir priekinis apšvietimas užtiktina optimalias ir akiai malonias optines specifikacijas.
Papildomos funkcijos – patogiai skaityti

Naujoji „PocketBook InkPad Color“ e. skaityklė išsiskiria tuo, kad atkuria šešių formatų garso failus (M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP), kurie leidžia klausytis garsinių knygų, taip pat palaiko dar 19 knygų ir 4 grafikos formatus.

Dėl specialios funkcijos tekstą galima įgarsinti balsu net 16 kalbų. „Bluetooth“ technologija suteikia galimybę įrenginį susisieti su belaidėmis ausinėmis arba automobilio garso sistema.

E. skaityklėje yra 16 GB vidinė atmintis ir iki 32 GB atminties „microSD“ kortelių lizdas, todėl įrenginyje galima sutalpinti didžiulę biblioteką. Kitas šio modelio pranašumas – USB „Type C“ jungtis (USB 2.0 standartas), skirta įrenginiui įkrauti ir naudojant pridedamą 3,5 mm garso adapterį ausinėms prijungti.

Lengva ir elegantiška

Nepaisant didelio ekrano, „PocketBook InkPad Color“ sveria tik 225 g ir yra viena lengviausių pasaulyje 7,8 colio (19,8 cm) e. skaityklių. Naujasis produktas išsiskiria stilingu, elegantišku dizainu ir patrauklia „Moon Silver“ spalva.

„PocketBook InkPad Color“ – tai jau antras gamintojo įrenginys spalvotu ekranu. 2020 m. vasarą bendrovė pristatė „PocketBook Color“ – pirmąją per pastaruosius septynerius metus Europoje e. skaityklę spalvotu ekranu.

Daugiau apie „PocketBook“

„PocketBook“ yra viena didžiausių pasaulyje aukštos klasės e. skaityklių, sukurtų naudojant „E Ink“ (elektroninio popieriaus) technologiją ir „Android“ pagrindo planšetinius kompiuterius, gamintoja. Šios bendrovės skaityklės taip pat yra vienos populiariausių tarp lietuvių.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN