Akmenės rajone dingęs vyras rastas keturkojo pėdsekio pagalba

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-01-07 16:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kiekvienas sėkmingai ir laimingai pasibaigęs įvykis, išgelbėta gyvybė ir ištiesta pagalbos ranka yra svarbi kiekvieno policijos pareigūno darbo dalis.

Štai, trečiadienį vakare laimingai baigėsi Akmenėje dingusio žmogaus paieška, kai popiet buvo gautas pranešimas, kad iš Naujosios Akmenės slaugos ligininės pasišalino pacientas – garbingo amžiaus, 83 metų, vyras.

Į gautą pranešimą buvo reaguota nedelsiant, ant kojų sukelti Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai ir intensyviai ieškojo dingusio vyro. Buvo apvažiuoti Naujojoje Akmenėje, Ramučių gatvėje esantys penkiaaukščių kiemai, apeitos visos laiptinės. Apieškotas šalia esantis miškelis, netoliese esantys laukai. Taip pat pareigūnai nuvyko į vyro gyvenamąjį sodo namelį, tačiau ir ten asmuo nebuvo rastas.

Pareigūnai nenuleisdami rankų, apie 19 val. į pagalbą pasikvietė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologus – Marių Mižutavičių ir Aivarą Rinkevičių, kurie nieko nelaukdami, su tarnybiniu šunimi Hašu prisijungė prie vyro paieškos. Paiešką sunkino nepalankios oro sąlygos – lijundra, dulksna bei tamsus paros metas. Bet vis tik keturkojis pėdsekys sugebėjo pademonstruoti savo gabumus ir profesionalumą bei pareigūnus nuvedė link Ramučių gatvės esančio miškelio, kur apie 21.30 val. kinologų šuo dingusį vyrą ir surado. Vyras buvo sąmoningas, tačiau sušalęs, jis perduotas medikams.

Dabar žiemos metas ir kiekviena minutė yra svarbi, gavus pranešimą, apie dingusį žmogų, telkiamos visos įmanomos pajėgos, ne išimtis ir vakar dienos įvykis, laimei, labai sėkmingai pasibaigęs.



https://telsiai.policija.lrv.lt/lt/naujienos/dindes-vyras-rastas-keturkojo-pedsekio-pagalba


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN