Kalėdų kiemo ir vitrinos konkurso laimėtojai – kurmaitiškiai ir darbėniškiai

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-01-06 22:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

Kretingos rajono savivaldybės antrus metus organizuotame „Kalėdų kiemo ir vitrinos konkurse“ gyventojų simpatijas pelnė Kurmaičių gyventojų šventinėmis švieselėmis ir žiemiška nuotaika spinduliuojantis kiemas bei Darbėnų viešosiose erdvėse prieš Kalėdas nutūpę seniūnijos darbuotojų rankomis sukurti nykštukai.

Labiausiai šventinę nuotaiką atspindinčius ir originaliausiai papuoštus kiemą bei vitriną išrinko patys gyventojai, balsavę savivaldybės Facebook paskyroje gruodžio 28-31 dienomis. Kretingos rajono gyventojų konkursui pateiktos kalėdinių papuošimų nuotraukos iki paskutiniųjų paėjusių metų akimirkų sulaukė per 7000 gyventojų balsų.

Didžiausio gyventojų palaikymo sulaukė ir laimėjo:
• KIEMO kategorijoje – Viliušių ir Bambalų šeimos kiemas Kurmaičių kaime;
• VITRINOS kategorijoje – Darbėnų seniūnijos rankų darbo kalėdinės dekoracijos prie seniūnijos.

Šiemet konkurse varžėsi 26 Kretingos rajone šventiškai išpuošti gyventojų kiemai, balkonai, įstaigų ir įmonių erdvės. Visus konkurso dalyvius, kūrusius Kalėdų laukimo nuotaiką savo kiemuose ir erdvėse Kretingos rajone, galite pamatyti nuotraukų albume:


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN