Atvirajame Lietuvos šachmatų “Žaibo” čempionate plungiškė iškovojo trečiąją vietą

Naujienos: Sportas , 2017-12-05 16:33
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šeštadienį, lapkričio 25 dieną Vilniuje vyko atviras Lietuvos šachmatų „Žaibo“ čempionatas. Jame dalyvavo įvairaus amžiaus 134 šachmatininkai iš įvairių Lietuvos kampelių. Šiame čempionate žaidė ir penkiolika plungiškių.
Varžybos vyko šveicariška sistema, 11 ratų. Geriausiai iš plungiškių sužaidė Vaidas Šetkauskas. Vaidas surinko 8,5 taško iš 11 galimų ir užėmė trečiąją vietą. Tašku mažiau surinkusi, Ieva Žalimaitė liko antra tarp moterų. Greta Mačiuitytė gavo trečios vietos apdovanojimus merginų iki 20 metų grupėje. Sporto ir rekreacijos centro auklėtinis, „Saulės“ gimnazijos dvyliktokas Gediminas Škerba iškovojo prizą kaip geriausiai sužaidęs šachmatininkas, kurio FIDE reitingas iki 1600. Tarp jaunesnių šachmatininkų geriausiai pasirodė Senamiesčio mokyklos aštuntokas Ignas Mačiuitis. Sveikiname! Kitų šachmatininkų rezultatai kuklesni.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN