SVAKO Karjeros dienos 2020: platus temų spektras ir rekordinė auditorija

Naujienos: Švietimas , 2020-12-18 14:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Tradiciniai karjerai ir asmeniniam tobulėjimui skirti renginiai šiais metais kvietė atsiverti galimybėms ir atrasti naujų patirčių. Tiesa, šįkart renginių dalyviai buvo pakviesti susitikti online.
Šiaulių valstybinė kolegija (ŠVK) kiekvienais metais organizuoja asmeniniam tobulėjimui skirtų renginių ciklą, kad pakviestų miesto moksleivius, studentus ir visus kitus naujoms žinioms atvirus žmones sužinoti ir siekti daugiau. Lapkričio–gruodžio mėnesiais vykę renginiai šiemet sulaukė itin didelio Šiaulių valstybinės kolegijos, miesto (ir ne tik) bendruomenės susidomėjimo.
2020 metų Karjeros dienos susidomėjusiųjų laukė pakeitusios formatą – visi renginiai buvo nuotoliniai. Lapkričio 5 dieną prasidėjusių ir gruodžio 14 dieną pasibaigusių beveik dvidešimt nemokamo renginių ciklo užsiėmimų siejo ne tik jų online formatas, bet ir siekis skatinti saviugdą, asmeninę pažangą.
Nuotoliniuose seminaruose, pokalbiuose, diskusijose kalbėta apie darbdavių lūkesčius, darbo paieškos strategijas, asmeninio įvaizdžio kūrimą ir gebėjimą būti matomam, viešąjį kalbėjimą, emocinį atsparumą. Dalyje užsiėmimų dėmesys sutelktas į konkretesnes temas – rankų higieną, odos priežiūrą, kineziterapijos paskirtį. Paskaitose ir pristatymuose diskutuota apie gebėjimą susiorientuoti kultūrų įvairovėje, 4-ąją pramonės revoliuciją, pristatyta dalis Šiaulių valstybinėje kolegijoje vykdomų studijų programų, aptarti reikalavimai planuojantiems studijas ŠVK rinktis per 2021 metų priėmimą.
Iš viso šiemetiniai Šiaulių valstybinės kolegijos karjeros dienų renginiai, kurių buvo net 19, sulaukė daugiau nei 900 dalyvių!
Šiaulių valstybinės kolegijos Studentų priėmimo ir karjeros centro vedėja, Studijų kokybės specialistė Skaistė Buivytė džiaugiasi, kad jau tradiciniu tapęs renginių ciklas kasmet sudomina vis platesnes auditorijas.
„Karjeros dienoms šiemet buvome priversti ieškoti nestandartinių sprendimų. Kadangi dėl galiojančių saugumo reikalavimų gyvai susitikti su savo klausytojais negalėjome, labai džiaugiamės, kad auditorija online renginiuose buvo tikrai aktyvi. Matome, kad kai kurių temų poreikis yra labai didelis, todėl sau ir ateityje keliame iššūkį pasiūlyti šiauliečiams (ir ne tik) kuo daugiau naudingos informacijos ir praktiškai pritaikomų žinių. Savišvieta, nuolatinis asmens tobulėjimas yra neatsiejama nuo mūsų kasdienybės, todėl mes, puikiai tai suprasdami, tikimės ir toliau palaikyti glaudžius ryšius su savo auditorija“.
Renginių ciklas SVAKO Karjeros dienos 2020 parodė, kad ir nuotolinis bendravimas yra puiki galimybė ne tik bendrauti, bet ir susipažinti su naujovėmis, tobulėti.


Šiaulių valstybinės kolegijos informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN