Mažeikių socialinių paslaugų tarnybai – naujas mikroautobusas

Naujienos: Savivalda , 2020-12-03 18:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Baigiantis metams Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybą pasiekė gera žinia – savivaldybės biudžeto lėšomis nupirktas ir tarnybos reikmėms perduotas naujas mikroautobusas. Jis skirtas rajono gyventojams, socialinių paslaugų gavėjams, vežti, įrangai transportuoti.

Naujas 18 vietų mikroautobusas FORD TRANSIT, kainavęs beveik 45 tūkst. Eur, skirtas vežti keleiviams, o išėmus sėdynes galima transportuoti krovinius. Jis taip pat pritaikytas įvažiuoti su neįgaliųjų vežimėliais. Mikroautobuso salonas pertvara atskirtas nuo vairuotojo. Įrengtos dvi specialios vietos neįgaliesiems.

Iki šiol Socialinių paslaugų tarnyba naudojosi 2006 m. pagamintu aštuonviečiu autobusiuku „WW Transporter“, nuvažiavusiu per pusę milijono kilometrų.

Savivaldybei ir Savivaldybės tarybai pritarus, įstaigai paskirta nauja transporto priemonė, kuri labai reikalinga norint teikti kuo kokybiškesnes socialines paslaugas, atitinkančias gyventojų poreikius ir interesus, socialinę gerovę.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/socialini%C5%B3-paslaug%C5%B3-tarnybai-naujas-mikroautobusas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN