Jurbarko rajono gyventojo garaže – baltarusiškų cigarečių kontrabanda

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-11-18 17:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Jurbarko r.

2020 m. lapkričio 17 d. apie 10.00 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad asmuo Jurbarko rajone, Stiegvilų kaime, galimai disponuoja kontrabandinėmis prekėmis – cigaretėmis bei namine degtine. Pareigūnai nedelsdami išvyko apžiūrėti minėtam asmeniui priklausančias gyvenamąsias patalpas.
Apžiūros metu, pas 59-erių vyriškį, garaže, tikrinamo automobilio „Mercedes-Benz ML“ salone buvo rasta ir paimta 250 pakelių cigarečių „FEST“. Visų šių cigarečių pakelių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis, vertė 887,50 eurų.
Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR ANK 209 str. 5 d. Vyrui gresia bauda nuo 2000 iki 5590 eurų.
Siekdami užkardyti akcizais apmokestinamų prekių nelegalią apyvartą, pareigūnai ir toliau vykdys policines ir prevencines priemones, siekiant stiprinti akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos užkardymą bei tikrins visą gaunamą gyventojų informaciją.


Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN