Šerkšnėnuose nuaidėjo „Bulvių fiesta“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-09-28 18:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 27 d., sekmadienį, tradicinė rudens šventė „Bulvių fiesta“ subūrė Šerkšnėnų seniūnijos bendruomenes: Šerkšnėnų, Skuodiškių, Žemalės, kaimynus iš Sedos ir Telšių rajono Nevarėnų, Ukrinų. Sulaukta dalyvių ir iš kitų kaimų ir miestelių bei Mažeikių.

Susirinkusiuosius sveikino, gražios šventės linkėjo ir bendruomenėms už aktyvumą, vieningumą dėkojo Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, Šerkšnėnų seniūnė Alina Čekienė.

Scenoje skambėjo Šerkšnėnų kultūros centro meno kolektyvų atliekamos dainos ir melodijos, o prie bendruomenių palapinių keptuvėse čirškėjo bulviniai blynai ir plokštainis, puoduose kunkuliavo pusmarškonė košė, virė cepelinai ir šiupinys.

Norintieji rungėsi prie rudens gėrybių šaškių lentos, dalyvavo bulvių skutimo, tarkavimo, sunkimo varžybose. Laimės ratas išsuko dovanas bendruomenėms, šokėjams, kitiems laimingiesiems.

Šventė baigėsi Regimanto Šilinsko skrabalų muzika ir dainomis.

Ryšių su visuomene skyrius



šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/%C5%A1erk%C5%A1n%C4%97nuose-nuaid%C4%97jo-bulvi%C5%B3-fiesta/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN