Šeštadienį Žemaitijos sostinėje vyko estafetinis ir asmeninis bėgimas „Judėkime kartu 2020“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-09-28 18:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių orientavimosi sporto klubas drauge su generaliniu šventės rėmėju kredito unija "Germanto lobis" šį šeštadienį Žemaitijos sostinėje surengė estafetinį ir asmeninį bėgimą „Judėkime kartu 2020“.

Renginio metu dalyviai galėjo savo jėgas išbandyti asmeniniame, masiniame arba estafetiniame bėgime užregistruojant 5 asmenų komandą. Šiemet ją subūrė ir Telšių rajono savivaldybės kolektyvas – distanciją etapais įveikė administracijos direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis direktoriaus pareigas, Almantas Lukavičius bei kolegos Karolis Tilindis, Agnė Petrulytė, Monika Mockevičiūtė, Rugilė Kumžaitė.

Renginyje Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas pasveikino taip gausiai ir aktyviai susirinkusius dalyvius bei įteikė simbolines atminimo dovanas vyriausiam bei vyriausiai bėgimo dalyviams – Juozui Griniui bei Aldonai Jančauskienei.

Dėkojame renginio organizatoriams Telšių orientavimosi sporto klubui už gyventojų aktyvumo skatinimą rajone.


šaltinis: http://telsiai.lt/go.php/lit/Estafetinis-ir-asmeninis-begimas-judekime-kartu-2020


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN