Prevencinė priemonė Šilutėje

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-09-14 20:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Penktadienį, Šilutės mieste ir rajone nuo 13.00 val. iki 15.00 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, skirtą patikrinti ar kelių eisme dalyvaujančios motorinės transporto priemonės neviršija teisės aktuose nustatyto triukšmo lygio, ar jas vairuoja asmenys turintys teisę vairuoti atitinkamos kategorijos transporto priemones, ar jas vairuoja būdami blaivūs ir neapsvaigę ir ar laikomasi kelių eismo taisyklių.
Deja, dviems transporto priemonių vairuotojams pareikštos žodinės pastabos bei anuliuotos transporto priemonių privalomosios techninės apžiūros (LR ANK 417 str. 7 d.), o mopedo vairuotojui surašytas protokolas pagal LR ANK 415 str. 2 d., nes transporto priemonė nebuvo įregistruota nustatyta tvarka.
Priemonės metu buvo naudotas triukšmo lygio matuoklis, kurį nupirko Šilutės rajono savivaldybė bei naudojimui perdavė Šilutės rajono policijos komisariatui. Šis prietaisas palengvins pareigūnų darbą, bei padės kontroliuoti vairuotojus, kurie ,,paturbina” savo transporto priemones.
Primename, kad ir toliau policijos pareigūnai vykdys panašias prevencines priemones, užtikrins viešąją tvarką. Laikykitės taisyklių, saugokite save bei kitus.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN