Šilutės mero padėka 12-ojo Žuvienės virimo čempionato dalyviams ir organizatoriams

Naujienos: Savivalda , 2020-09-07 17:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Netruko apsisukti metų ratas, ir mes visi tradiciškai pirmąjį rudens šeštadienį vėl susirinkome į Žuvienės virimo čempionatą. Deja, pasaulį sukausčiusi pandemija 12-ąjį Žuvienės virimo čempionatą kiek apribojo. Šiais metais neturėjome galimybės susitikti su savo partneriais iš užsienio, kurie kasmet apsilanko čempionate ir mėgaujasi nuostabiu reginiu.

Pirmą kartą čempionato organizavimo istorijoje šią šventę perkėlėme į Rusnės salą. Unikalioje vietoje, upių apsuptyje dėl žuvienės virimo čempiono žiedo šiemet kovojo 52 komandos iš įvairių Lietuvos regionų.

Džiaugiuosi, kad šiemet skaniausioje Šilutės krašto šventėje susivienijo miestai ir miesteliai, aukštaičiai, dzūkai, suvalkiečiai, žemaičiai ir Mažosios Lietuvos gyventojai. Į Rusnę sugužėjo geriausieji žuvienės virėjai bei didžiausi žuvies mėgėjai. Visi kartu pirmąjį rudens šeštadienį Pamaryje mes tapome vieninga ir didele jėga!

Ačiū tariu visoms komandoms, kurios stebino savo išradingais kiemeliais, viliojo nepakartojamais kvapais ir tobulo skonio žuvienėmis. Pamarys turi daug draugų ir mes visi jūsų laukiame sugrįžtančių su gražiausiais prisiminimais. Dėkoju visiems, prisidėjusiems prie čempionato organizavimo, rėmėjams, Savivaldybių merams, valdžios institucijų atstovams ir, žinoma, renginio žiūrovams, žuvienės degustatoriams, globėjui, vyriausiajam šefui bei renginio vedėjui Marijui Budraičiui.

Iki susitikimo 13-ąjame Žuvienės virimo čempionate!


Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/mero-padeka-12-ojo-zuvienes-virimo-cempionato-dalyviams-ir-organizatoriams/7311


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN