Naujųjų mokslo metų pradžioje – „Mažeikių miesto piknikas 2020“

Naujienos: Švietimas , 2020-09-03 06:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, pirmąją naujųjų mokslo metų dieną, Savivaldybės jaunimo reikalų taryba pakvietė visus mažeikiškius ir svečius į Senamiesčio parką, kur vyko tradicinis renginys – „Mažeikių miesto piknikas 2020“.

Ir maži, ir dideli turėjo puikią progą jaukiai pabūti kartu, susipažinti su galimybėmis ir būdais įsitraukti į įvairias veiklas, sužinoti apie rajone veikiančius būrelius ir klubus, nevyriausybines organizacijas.

Ypatinga renginio dalis – diskusija, transliuota tiesiogiai socialiniame tinkle „Facebook“. Joje dalyvavo mažeikiškis Simonas Sprindys, archeologas, apkeliavęs aplink pasaulį, tinklaraščio „Trys kuprinės“ autorius, taip pat kūrėjas Tautvydas Augustinas, grupės „Baltasis Kiras“ lyderis, meno vadovas, papasakoję apie savo veiklą, atsakę į jaunimo klausimus.

Šventės pabaigoje akustinį koncertą dovanojo grupė „Baltasis Kiras“.

Renginys tęsėsi daugiau kaip penkias valandas.

Daugiau nuotraukų – Savivaldybės feisbuke.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/nauj%C5%B3j%C5%B3-mokslo-met%C5%B3-prad%C5%BEioje-ma%C5%BEeiki%C5%B3-miesto-piknikas-2020/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN