Didžiosios taurės čempionai Plungės sveikatos centro krepšininkai

Naujienos: Sportas , 2018-04-09 21:12
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Penktadienį, balandžio 6 dieną vyko Plungės rajono krepšinio pirmenybių Didžiosios taurės finalinės kovos. Į kovą dėl trečios vietos stojo „Vičiūnų“ ir „Olimpo - Plungės šalčio“ komandos. Po atkaklios kovos „Olimpo-Plungės šalčio“ komandai pavyko išplėsti pergalę rezultatu 98:95. Nugalėtojų komandoje sėkmingai pasirodė Evaldas Jocys - 26 taškai, Alidas Žukauskas - 23 taškai, Mindaugas Tamušauskas - 20 taškų ir Vaidas Venskus 18 taškų. „|Vičiūnų“ komandoje naudingiausi buvo: Dalius Adomaitis įmetęs 23 taškus, Arvydas Bieliauskas - 20 taškų.
Plungės rajono krepšinio pirmenybių „Snaiperio“ konkurso nugalėtojas - Žilvinas Kubilius (PSRC Žemaitukai) finale surinkęs 22 taškus.
Super finalo kovoje dėl pirmos vietos ginklus surėmė daugkartiniai finalų dalyviai Plungės sveikatos centro ir „Baudėjo - Garso impulso“ komandos. „PSC“ komanda užtikrintai rezultatu 91:72 įveikė „Baudėjo-Garso impulso“ krepšininkus ir šoko nugalėtojų šokį. Baudėjų komandos gretose sėkmingiausiai rungtyniavo: Ovidijus Rimeikis pelnęs 27 taškus, Dalius Norgėla ir Laurynas Vičius - atitinkamai 13 ir 12 taškų. Nugalėtojų, Plungės sveikatos centro komandoje naudingiausi buvo: Mindaugas Norvaišas - 28 taškai ir Haroldas Venskus 16 taškų.



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN