Išrinkta geriausia Klaipėdos apskrities policijos pareigūnų komanda

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-08-22 11:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos r.

Geriausios Klaipėdos apskrities viešosios policijos pareigūnų komandos rinkimuose šiemet varžėsi devynios komandos – pareigūnai iš apskrities miestų ir rajonų teritorinių komisariatų, Kelių policijos bei Viešosios tvarkos tarnybų. Konkurso dalyviams reikėjo įveikti 8 rungtis, susijusias su tiesioginiu policijos pareigūnų darbu, reikalaujančias tiek tiek fizinio, tiek ir psichologinio pasirengimo. Tai – žinių patikrinimo, bendrosios prevencijos, vairavimo, orientavimosi, šaudymo, policijos taktikos ir reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, įvykio vietos apžiūros ir asmens tapatybės nustatymo. Konkursas vyko dvi dienas, rugpjūčio 19 ir 20 d., Klaipėdos ir Palangos miestuose.

Šiemet konkurso nugalėtojais tapo Klaipėdos aspkr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos komanda – Areštinės viršininkas Darius Petraitis, Prevencijos skyriaus pareigūnai Sandra Čepauskė ir Ernestas Darginavičius, Mobiliojo būrio vyriausiasis patrulis Rokas Norkus ir Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus tyrėjas Endrius Zeleckis. Geriausiai nugalėtojai pasirodė praktinėse užduotyse – policijos taktikos ir reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, taktikos įvykio vietoje ir asmens tapatybės nustatymo.

II-ąją vietą iškovojo Klaipėdos rajono PK, III-čiąją 0 Plungės rajono PK pareigūnų komandos. Kova šiemet buvo itin įtempta – prizines vietas užėmusių komandų rezultatai skyrėsi vos vienu tašku.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN