Duris atvėrė naujas Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pastatas

Naujienos: Savivalda , 2020-08-20 22:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Nuo šiol Šilutės ugniagesiai gelbėtojai džiaugsis moderniomis, naujai sutvarkytomis patalpomis. Rugpjūčio 19 d. atidarymo juosta perkirpta prie Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos naujojo pastato. Iškilmingoje atidarymo ceremonijoje dalyvavo ir Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis, taip pat kolegos pareigūnai, šv. Kryžiaus parapijos klebonas Remigijus Saunorius.

Naujojo pastato atidarymo dienos ugniagesiams teko laukti ilgai. Jo statybos prasidėjo net prieš penkerius metus. Vis dėlto atidarymo diena išaušo. Nuo šiol ugniagesiai gelbėtojai turės normalias darbo ir poilsio sąlygas, galės treniruotis, sukurta erdvė pratyboms bei moderniai gaisrinei technikai sutalpinti.

Meras V. Laurinaitis ir Administracijos direktorius V. Pozingis pasidžiaugė, kad pagaliau Šilutės ugniagesiai galės dirbti tinkamomis sąlygomis. „Nors laukti reikėjo tikrai ilgai, vis dėlto šiandien, matydami to darbo rezultatą, galime didžiuodamiesi pasakyti, kad buvo verta“, – sakė Administracijos direktorius.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/duris-atvere-naujas-silutes-priesgaisrines-gelbejimo-tarnybos-pastatas/7257


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN