Šilutės rajone, ūkiniame pastate – naminukės aparatas, 16 litrų naminės degtinės ir 4 800 litrai raugo

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-08-05 22:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šiandien, rugpjūčio 4-ąją, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai, gavę informacijos apie neteisėtai laikomą naminę degtinę, atliko patikrinimą Šilutės rajone, Švėkšnos seniūnijoje, Vilkų Kampo kaime.
Pas vyrą, gim. 1972 m., ūkiniame pastate buvo rastas aparatas naminei degtinei gaminti, 16 litrų bespalvio skysčio – naminės degtinės bei 4 800 litrai raugo.
48- erių vyriškis iš anksčiau jau žinomas policijos pareigūnams ir baustas už panašaus pobūdžio nusikalstamą veiką.
Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas.
Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN