Kuršėniškiai – Vakarų taurės vicečempionai

Naujienos: Sportas , 2018-11-06 17:41
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 4 dieną, Klaipėdoje, 14 metus iš eilės vyko „Vakarų Lietuvos taurė 2018 m.“ kiokušin karatė varžybos. Antrus metus iš eilės kuršėniškiams pavyko iškovoti komandinę 2-ąją vietą. Čempionais tapo šeimininkai karatė klubas „Okinava“, o trečiąją vietą užėmė karatė klubas iš Kauno „Shori“.

Kuršėniškiai dalyvavo dviejose rungtyse: Kata – nekontaktinės kovos ir Kumite – kontaktinės kovos. Iš 19 dalyvavusiųjų karatė klubo „DAO“ ir Kuršėnų sporto mokyklos sportininkų labiausiai prie komandos pergalės prisidėjo 9 sportininkai, kurie Kumite rungtyje tapo čempionais (kata rungties prizininkais).: Patricija Lėščinskaitė, Nojus Grikštas, Kajus Jonaitis, Šarūnas Neverdauskas, Titas Černiauskas (kata 3 vieta), Domantas Pekštys (kata 3 vieta), Julius Simonovičius, Tomas Mituzas ir Gvidas Rimkus.

Kumite rungties vicečempionais (kata prizininkais) tapo: Ignas Kybartas (kata 3 vieta), Silvijus Žemeckas, Kornelijus Kaveckas (kata 3 vieta), ir Lukas Neimantas. Trečiąsias vietas iškovojo (kata prizininkais) tapo: Teodora Kaveckaitė (kata 2 vieta), Mėta Salygaitė ir Raigardas Salyga (kata 2 vieta).

Taip pat kata rungties 3 vietų laimėtojais tapo Miglė Misiulytė ir Vakaris Kaveckas.

Tai buvo paskutinis pasirengimo turnyras prieš artėjančias Lietuvos moksleivių kiokušin karatė taurės finalines varžybas, kurios vyks lapkričio 11 Kėdainiuose. Jose Šiaulių rajoną atstovaus 21 Valdemaro Mitkaus treniruojamas auklėtinis. https://kursenai.lt/2018/11/06/kurseniskiai-vakaru-taures-vicecempionai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN