Rugpjūčio 8-9 dienomis Šventojoje – sveikatingumo ir meno festivalis „1000 saulių“

Naujienos: Renginiai , 2020-07-23 21:43
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

Rugpjūčio 8-9 dienomis į Šventąją kviečia jau tradiciniu tapęs sveikatingumo ir meno festivalis „1000 saulių“. Penktus metus rengiamo festivalio organizatoriai dalyviams siūlo ne tik aktyviai dalyvauti numatytuose renginiuose, bet ir pasilepinti jūros ošimu, pasikrauti energijos, įgyti naujų žinių bei neišdildomų įspūdžių.

Festivalio „1000 saulių“ metu jo dalyviai bus kviečiami į masinį saulės pasveikinimą, sveikatingumo mugę, įvairias mankštas bei aktyvaus laisvalaikio veiklas, į garso, judesio, dailės terapijos užsiėmimus, muzikinius susitikimus, sveikatingumo paskaitas bei dirbtuves.

Taip pat festivalio dalyviai bus kviečiami dalyvauti suaugusiems ir jaunimui skirtuose jogos užsiėmimuose, pasinerti į vaikams ir visai šeimai skirtas pramogas.

Į festivalį visi kviečiami atvykti gamtą tausojančiomis transporto priemonėmis.


Festivalio renginiai – nemokami.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN