Pas neblaivų Tauragiškį rastas ginklas

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-07-18 06:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Pirmadienio pavakarę Tauragės aps. VPK pareigūnai gavo pranešimą, kad link Tauragės dideliu greičiu skrieja automobilis „Toyota Avensis“, kurio vairuotojas, vairuodamas automobilį, galimai vartoja alkoholinius gėrimus.
Pareigūnai operatyviai reaguodami į pranešimą, Pagėgių savivaldybėje, kelyje Pagenaičiai – Žukai, sustabdė minėtą automobilį, kurį vairavo neblaivus (1,55 prom.) 39-erių vyriškis.
Kartu su neblaiviu vairuotoju automobilyje važiavo ir neblaivus (2,81 prom.) 33-ijų pakeleivis. Po pareigūnų apžiūros pas jį rastas ir paimtas pneumatinis pistoletas „CŽ 75 D Compact“. Vyriškis ginklą laikė užsikišęs už diržo nugaros pusėje.
Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 2811 str. 1 d. Tokį nusikaltimą padaręs asmuo baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.
Neblaivaus vairuotojo pakeleivis apklaustas pareigūnų. Jam gresia administracinė atsakomybė dėl ginklų, šaudmenų nešiojimo, gabenimo, kai tai daro neblaivūs, apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų asmenys.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN