Telšių savivaldybės meras apdovanojo nuotraukų nugalėtoją

Naujienos: Savivalda , 2020-07-03 20:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Prieš Telšių miesto šventę inicijavome konkursą – kvietėme dalytis nuotraukomis, kuriose būtų įamžinta Telšių miesto gėlė – bijūnas. Konkurse iš viso dalyvavo 15 nuotraukų, o nugalėtoją išrinkote jūs, mieli gyventojai, balsuodami Telšių rajono savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Jurgita Kupsytė - 2020 m. Telšių miesto gėlės - bijūno gražiausios nuotraukos konkurso nugalėtoja. Jos nuotraukoje – unikali ir dėmesį traukianti akimirka: bijūno žiedas įamžintas simboliniu momentu – Turgaus aikštėje per Telšių miesto pasveikinimo renginį, kurio metu sveikinant miestą gyventojams buvo dalinami bijūno žiedai, o Jurgita Kupstytė buvo žiūrovų gretose ir stebėjo savo atžalų pasirodymą. Ryškiaspalvis gėlės žiedas Turgaus aikštės fone tapo daugiausia gyventojų balsų surinkusia nuotrauka, kurios autorei Jurgitai Kupstytei apdovanojimą įteikė Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas.

J. Kupstytė pasakojo, kad fotografija užsiima tik laisvalaikiu, tad tai jos mėgėjiška veikla. Luokėje gyvenanti nugalėtojos šeima yra aktyvi ir visuomeniniame gyvenime – Jurgitos antroji pusė Giedrius Stonys eilę metų drauge su komanda Luokėje sporto šventės metu tradiciškai rengdavo autokroso varžybas. Dabar šeima su šypsenomis veiduose pasakoja atradusi ir naują pomėgį – motociklais keliauti po įvairias pasaulio šalis. Pokalbio metu net kilo idėja, kad dabar kartu su apdovanojimu įteikta Žemaitijos vėliava galbūt suplevėsuos ir ant poros motociklo bei garsindama Žemaitijos vardą keliaus drauge po pasaulį.


Dėkojame visiems konkurse dalyvavusiems gyventojams bei sveikiname nugalėtoją Jurgitą Kupstytę linkėdami daug puikių kadrų ir ateityje.


šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/Savivaldybes-meras-apdovanojo-nuotrauku-konkurso-nugaletoja-kuri-bijuno-zieda-iamzino-simboliniu-momentu/1


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN