Viekšniuose skambėjo poezijos posmai ir melodijos

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-07-03 18:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Liepos 2 d., ketvirtadienį, poezijos vakaru „Žodžiai, kvepiantys liepų medumi“ prie Viekšnių malūno prasidėjo tradicinis renginių ciklas „Viekšnių kultūros vakarai“.

Vakaro organizatorius ir dalyvius sveikino ir už galimybę pabūti su poezija ir muzika dėkojo Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Lina Rimkienė.

Savo kūrybos eiles skaitė viešnios iš Telšių Irena Daubarienė, Elena Borusevičiūtė-Šidlauskienė, Ieva Sigita Naglienė, svečiai iš Akmenės Rima ir Andrius Almaniai, iš Mažeikių Liucija Jagielienė ir viekšniškė Sniegina Chriščinavičienė. Skambėjo Vilhelminos Imbrienės ir Kęstučio Krenciaus dainos, smuiku griežė Jūratė Malinauskaitė iš Joniškio. Renginį vedė vakaro globėja Jūratė Norvaišienė.

„Viekšnių kultūros vakarų“ renginiai vyks visą savaitę. Viekšniškių ir svečių dar laukia jaunimo, kino po vasaros dangumi, teatro vakarai. Ciklą užbaigs Viekšnių seniūnijos „Gerumo angelo“ nominacijų vakaras.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/viek%C5%A1niuose-skamb%C4%97jo-poezijos-posmai-ir-melodijos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN