Šiaulių valstybinėje kolegijoje – diplomų įteikimo metas

Naujienos: Švietimas , 2020-06-26 19:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Birželio 22–26 dienomis Šiaulių valstybinė kolegija (ŠVK) išleido dar vieną absolventų laidą. Diplomai įteikti informatikos, inžinerijos, socialinių, sveikatos mokslų bei verslo ir viešosios vadybos krypčių grupių programų absolventams.
Iš viso 2020 metų Šiaulių valstybinės kolegijos laidoje – 450 studentų, 22 iš jų gavo diplomus su pagyrimu, 8 studentai baigė studijas su gretutine vadybos krypties studijų programa.
Pirmieji šių metų ŠVK absolventai diplomus gavo dar sausio mėnesį. Tada aukštojo mokslo baigimą liudijančiais dokumentais džiaugėsi beveik septynios dešimtys studentų, iš jų 6 studijas baigė su pagyrimu. Diplomai įteikti 60 Bendrosios praktikos slaugos studijų programos studentų (iš jų 6 su pagyrimu), 1 Elektros energetikos studijų programos studentui su gretutine vadybos krypties studijų programa, 4 Transporto logistikos technologijų studijų programos studentams su gretutine vadybos krypties studijų programa ir 1 Aplinkos apsaugos studijų programos studentui su gretutine vadybos krypties studijų programa.
Didžioji Šiaulių valstybinės kolegijos diplomų – iš viso 384 – dalis įteikta birželio 22–26 dienomis, 16 diplomų – su pagyrimu.
Verslo ir technologijų fakulteto absolventams aukštojo mokslo baigimą liudijantys dokumentai teikti birželio 22–26 dienomis. Iš viso diplomus gavo 275 šio fakulteto absolventai, iš jų 10 gavo diplomus su pagyrimu.
Birželio 26 dieną diplomų įteikimo iškilmės vyko Sveikatos priežiūros fakultete, kurį šiemet iš viso baigė 175 studentai, 12 iš jų – su pagyrimu. 60 diplomų šiame fakultete jau buvo įteikta sausio mėnesį.
Nuolatine studijų forma aukštąją mokyklą baigė 299 studentai (iš jų 18 su pagyrimu), ištęstine – 151 studentas (4 su pagyrimu).
Sveikindama absolventus, Šiaulių valstybinės kolegijos direktorė dr. Natalija Šedžiuvienė pabrėžė šios laidos, kuriai teko studijas baigti karantino sąlygomis, išskirtinumą. Direktorė pasidžiaugė, kad studentai puikiai susitvarkė su iššūkiais, pasirinko jiems tinkamiausius nuotolinio darbo būdus ir sėkmingai pasiekė studijų finišą. Kolegijos vadovė dėkojo ir studentų artimiesiems už sudarytas sąlygas studijuoti. Dėstytojams buvo tartas padėkos žodis už pagalbą studentams ir jų motyvavimą. Direktorė palinkėjo absolventams nesustoti, eiti tik pirmyn, kelti ambicingus tikslus ir juos įveikti.
Iš 450 ŠVK absolventų 14 asmenų skirtos įvairios vardinės stipendijos: Alvydo Stulpino, Kelmės, Pakruojo, Radviliškio, Šiaulių rajono savivaldybių, Šiaulių miesto savivaldybės (INOSTART), inžinerijos ir informatikos mokslų krypties studijų Šiaulių mieste paramos ir studijų Šiaulių mieste paramos. Džiugu, kad net trijų studentų nuopelnai buvo įvertinti iškart dviem skirtingomis stipendijomis.
Daugiau nuotraukų iš šventinės diplomų teikimo savaitės skelbiama socialiniame tinkle „Facebook“.
Išleidusi 2020 m. absolventų laidą, aukštoji mokykla jau laukia prisijungiant naujų studentų. Šių metų bendrasis priėmimas į Šiaulių valstybinę kolegiją įsibėgėjo, dokumentai teikiami informacinėje sistemoje lamabpo.lt. Stojančiuosius kviečiame konsultuotis telefonu 8 615 97 114 arba el. paštu priemimas@svako.lt. Konsultacijoms kolegijoje būtina išankstinė registracija. Išsami informacija apie studijas Šiaulių valstybinėje kolegijoje skelbiama aukštosios mokyklos interneto svetainės skiltyje Stojantiesiems.


Šiaulių valstybinės kolegijos informacija
ŠVK nuotraukos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN