Šilutiškiai pakviesti pasidalinti per karantiną sukauptomis maisto atsargomis

Naujienos: Savivalda , 2020-06-15 20:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Dėl COVID-19 viruso paskelbus ekstremalią situaciją ir karantiną, Lietuvoje neįvyko kasmetinė „Maisto banko“ akcija. Praradimas didžiulis – „Maisto bankas“ neteko galimybės kaip ir kasmet surinkti ilgo galiojimo maisto produktų. Todėl drauge su įmone „Malsena“ pradėjo maisto surinkimo kampaniją „Kaupti mažiau dalintis. Kur dėsime kablelį?“, kuria ragina dalintis maistu su skurstančiais ir išspręsti didžiulę nelygybės ir skurdo problemą.

„Maisto banko“ autobusiukas birželio 11 d. apsilankė ir Šilutėje. Akcijoje dalyvavo Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pozingis, Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis bei Socialinės paramos skyriaus vyriausioji specialistė Justina Šileikienė.

Komunikacijos skyrius


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/silutiskiai-pakviesti-pasidalinti-per-karantina-sukauptomis-maisto-atsargomis/7103


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN