Lauko krepšinio aikštelių atidarymas Plungėje

Naujienos: Sportas , 2018-06-13 17:36
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Birželio 5 d. V. Mačernio g. ir A. Jucio g. vyko lauko krepšinio aikštelių vasaros sezono atidarymas. Į Aikštelių atidarymą atvyko pasveikinti Plungės rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Julija Čiuželienė. Pasveikino visus susirinkusius ir paragino aktyviai sportuoti ir naudotis krepšinio aikštele. Taipogi paminėjo, kad dar 2017 m. pavasarį Plungės rajono savivaldybės merui Audriui Klišoniui ir Administracijos vadovams kilo mintis peržiūrėti visas sporto aikšteles, esančias Plungės rajone. Ir galime pasidžiaugti, kad 2017 m. buvo atnaujintos krepšinio aikšteles - Stoties ir V. Mačernio gatvėse, o šiemet A. Jucio, A. Miškų gatvėse, Alsėdžiuose ir Plateliuose.
Mačernio g. krepšinio aikštelėje atidarymą pradėjo mažieji Plungės SRC krepšininkai, kurie sužaidė draugiškas rungtynes, o A. Jucio g. Garso impulsas-PSC metė iššūkį Plungės “Olimpo” krepšininkams.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN