Sauliuos Kruopio paroda „Mano stebėjimai“ Kuršėnuose

Naujienos: Asmenybės , 2018-11-13 20:48
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kuršėnuose Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro parodų salėje iki gruodžio 1 dienos veikia Lietuvos dailininkų sąjungos nario, tapytojo, fotomenininko, menininkų asociacijos ‚Tiltas“ pirmininko, tapybos plenero organizatoriaus Sauliaus Kruopio paroda „Mano stebėjimai“.
Parodoje autorius pristato įvairaus laikotarpio nutapytus 24 tapybos kūrinius. Šioje Vilniuje gyvenančio ir kuriančio menininko parodoje „Mano stebėjimai“ pristatoma nuostabiausių kelionių, plenerų akimirkų, meilės, jūros, šeimos, ilgesio, susimąstymų paletė. Visi autoriaus eksponuojami kūriniai Kuršėnuose yra atrinkti ir pateikti mums tarsi iš gausaus aukso fondo. Pakviesdamas aplankyti parodą pacituosiu autoriaus žodžius: „Mes gyvename tikrai sudėtingais laikais, nežinia jau kas yra vertybė, o kas ne. Kuriantis žmogus, visų pirma, yra kultūros žmogus. Nuolat ieškantis savo profesijoje naujų išraiškų, siekiantis visuomenei parodyti aplink mus supančio pasaulio grožį“.
Parodą kultūros centre kviečiame aplankyti kasdien, išskyrus savaitgalius, nuo 9 iki 20 val. (dėl lankymo drąsiai kreiptis į administraciją). Paroda veiks iki gruodžio 1 dienos.


ŠRSKC Vyr. režisierius Zenonas Gestautas
Foto akimirkos Vaivos Melvydaitės


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN