Ieškomas iš Telšių automobilių stovėjimo aikšteles pasišalinęs auto įvykio kaltinamasis

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-07-22 21:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl įvykio, galimai įvykusio nuo 2019-07-15 19.00 val. iki 2019-07-16 10.00 val. Telšiuose, Lazdynų Pelėdos g. 3 namo kieme esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, kurio metu tamsios spalvos Audi A6 automobilio vairuotojas nepasirinko saugaus atstumo ir kliudė stovintį automobilį Audi. Kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Pasišalinęs automobilis Audi A6 valst Nr. LSW 174 (registruotas Belgijoje).

Asmenis, mačiusius šį įvykį bei galinčius padėti nustatyti pasišalinusį iš įvykio vietos automobilį ar jo vairuotoją, prašome pranešti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus vyresniajai specialistei Astai Končienei, tel. Nr. (8 700) 61273 arba atvykti adresu Telšiai, Žemaitės g. 34, Telšiai, į 238 kab


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN