Kinologai aprūpinti 4 naujais ir moderniais tarnybiniais automobiliais

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-06-17 19:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centras įsigijo tris reagavimo automobilius Volkswagen Caddy, pritaikytus tarnybiniams šunims transportuoti, kurie perduoti eksploatacijai Panevėžio, Utenos ir Telšių vyrausiesiems policijos komisariatams ir vieną specializuotą automobilį (mikroautobusą) Volkswagen Transporter, pritaikytą tarnybiniams šunims transportuoti, kuris mokymo tikslams bus eksploatuojamas Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro Kinologijos valdyboje.

Volkswagen Caddy vieno automobilio kaina su įrengimu - 25 982 Eur, Volkswagen Transporter automobilio kaina su įrengimu - 42 658,55 Eur. Minėti automobiliai bus naudojami stiprinant policijos K9 pajėgumus užtikrinant visuomenės saugumą Latvijos ir Lietuvos pasienio teritorijose, taip pat vykdant mokymus stiprinant darbuotojų kompetencijas ir gebėjimus.

Tarnybiniai automobiliai įsigyti įgyvendindami Europos Sąjungos Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projektą Nr. LLI-288 „Policijos kinologų pajėgumų stiprinimas siekiant viešojo saugumo didinimo Latvijos ir Lietuvos pasienio teritorijose“.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN