Paramos rinkimas Naujosios Akmenės vaikų dienos centrui (Video)

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-06-09 07:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Paskutinę pavasario dieną radijo stotis XFM, transliuojama 7-iuose Lietuvos miestuose ir internetu, tiesioginiame eteryje surengė „Gerumo ir džiaugsmo dieną“. Jos metu klausytojai ir visi geros valios žmonės buvo raginami aukoti penkiems vaikų dienos centrams Naujojoje Akmenėje, Kuršėnuose, Kėdainiuose, Druskininkuose ir Ginkūnuose.
Šiandien iniciatyva tęsiasi socialiniame tinkle – video siužete kalbinamas labdaros ir paramos fondo „Prieglobstis“ steigėjas Mindaugas Palionis, 2017-aisiais prezidentės Dalios Grybauskaitės apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.
Fondo įkurtas vaikų dienos centras „Kelionė“ per ilgus metus tapo priebėga skurdžiai gyvenančių socialinės rizikos šeimų vaikams ir kultūros židiniu žmonėms iš aplinkinių kaimų. Mažieji lankytojai, kurių tėvai darbo metu neturi jų kur palikti, ateina čia pavalgyti, o jaunimas vakarais renkasi į užimtumo erdvę, taip atsitraukdamas nuo gatvės gyvenimo pavojų.
Padėti „Kelionei“ puoselėti prasmingą veiklą esate kviečiami ir jūs. Žiemą centras stokoja karšto vandens, patalpos – jaukumo, nes šildomasi paprasta plienine krosnele. Atsiliepti į šiuos poreikius galite pervesdami pasirinktą sumą į viešosios įstaigos „Gerosios Naujienos centras“ banko sąskaitą LT267044060001433581 (SEB bakas), paskirties langelyje nurodydami: PARAMA VAIKAMS. Surinktas lėšas organizatoriai lygiomis dalimis paskirstys Akmenės rajono vaikų dienos centrui „Kelionė“, Druskininkų šv. apaštalo Baltramiejaus parapijos vaikų dienos centrui „Džiugučiai“, vaikų dienos centrui „Tavo svajonė“ Kėdainiuose, Kuršėnų vaikų dienos centrui „Eterna Vita“ ir Ginkūnų vaikų dienos centrui.
Paramos akcijos idėja kilo radijui nusprendus išskirtinai paminėti savo 5-erių metų gyvavimo sukaktį. Ši iniciatyva – viena iš penkių, kurią XFM komandai įgyvendinti pasiūlė patys radijo klausytojai.
Radijo Gyvenimui XFM galite klausytis Vilniuje 104.7, Kaune 88.1, Klaipėdoje 91.4, Šiauliuose 102.5, Panevėžyje 106.9, Kėdainiuose 106.1, Biržuose 88.5 megahercų dažniais ir internetu –www.xfm.lt.

Video medžiaga:
&feature=youtu.be


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN