Eismo dalyviai Naujojoje Akmenėje raginti keliuose būti saugiais

Naujienos: Švietimas , 2019-05-15 03:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės kartu su Jaunaisiais policijos rėmėjais Naujosios Akmenės miesto centre minėjo Jungtinių tautų saugaus eismo savaitę, kurios metu akcentuojamas lyderystės vaidmuo siekiant užtikrinti kelių eismo saugą.

Naujojoje Akmenėje, L. Petravičiaus aikštėje, kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcijos, Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro ir Vairavimo mokyklos „Esma“ atstovais, gyventojai buvo kviečiami susipažinti su saugos diržų efektyvumu, išmokti teikti pirmąją pagalbą, patikrinti vairavimo įgūdžius bei išmėginti girtumą imituojančius akinius.

Akmenės rajono policijos komisariato Jaunieji policijos rėmėjai gyventojams dalijo informacinius lankstinukus „Saugos diržai gali išgelbėti tavo gyvybę“, „Dviratininko atmintinė“ ir „Būkime saugūs, pėstieji“. Visi iniciatyvos dalyviai kiekvienam gyventojų linki saugių ir atsakingų kelionių kasdien.


Telšių apskr. VPK Akmenės r. PK informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN