Klaipėdos „Dragūnui“ liko žingsnis iki apginto titulo

Naujienos: Sportas , 2019-05-14 17:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Šeštadienį rungtynėse išvykoje Klaipėdos „Dragūnas“ žengė dar vieną žingsnį Lietuvos rankinio čempionų titulo link. Šeštadienį varžovai Vilniaus VHC „Šviesa“ nugalėti rezultatu 29:26 (13:12).

Finalo serijoje iki nugalėtojų vardo Klaipėdos komandai trūksta tik vienos pergalės – pirmąsias rungtynes „Dragūnas“ laimėjo 34:27.

Antrasis susitikimas buvo emocingas ir fiziškai nelengvas abiem komandoms, o rungtynės baigėsi mažesniu skirtumu nei trečiadienį.

„To ir tikėjomės. Tikras finalas, tikrai „Šviesa“ labai pasiruošusi ir matosi, kad labai nori laimėti. Atsilaikėme šiandien, bet rungtynių galas… Negalime šitaip žaisti, turi matytis mūsų meistriškumas. Iki 53-ios minutės nebuvo jokios panikos, viskas buvo kontroliuojama, plius šeši įvarčiai, turime du kartus daugumą, bet kažkas atsitinka. Negaliu pasakyti, kas. Buvo prasta laisvų metimų kokybė, tai yra jau seniai ir reikia tai išgyvendinti. Žaidėjai patys tai turi suprasti. Apskritai, manau, buvo visai gera kova“, – rungtynes įvertino vyriausiasis „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

Pasak trenerio, komandai keliamas tikslas yra laimėti čempionatą, nesvarbu, kiek rungtynių tam prireiks. Trečiosios finalo serijos rungtynės Klaipėdoje vyks trečiadienį, gegužės 15 d., 19 val.

„Tikiuosi tokio paties atsidavimo, tokios pat kovos, žaidimo dėl kiekvieno kamuolio. Negalime galvoti kitaip, nes gali nutikti taip, kaip buvo paskutines penkias rungtynių minutes, kai mus tiesiog daužė. Turime padaryti taip, kad rungtynių gale nebūtų tokių dalykų. Vis dėlto manęs nejaudina, kaip tai bus padaryta, ar rungtynės bus gražios, ar ne. Svarbiausia – pergalė“, – pabrėžė A. Juškėnas.

Statistika

„Šviesa“: Valdas Drabavičius, Karolis Antanavičius – po 7 įvarčius, Jovydas Jurašius – 4, Karolis Antonovičius, Šarūnas Ugianskis – po 3, Tomas Bernatavičius – 2 įvarčiai.

„Dragūnas“: Karolis Bliuvas – 6 įvarčiai, Karolis Stropus – 5, Gabrielius Virbauskas – 4, Gytis Šmantauskas – 3, Deividas Virbauskas, Gintaras Cibulskis, Lukas Simėnas, Lukas Juškėnas – po 2, Laurynas Simonavičius, Modestas Vaitekūnas, Benas Butkus – po 1 įvartį.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN