Klaipėdos apskrities policininkių vaikučiai – apie mamas pareigūnes

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-05-04 18:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Artėjančios Mamos dienos proga smagiai pakalbinome Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnių atžalas – ką kolegių mažieji mano apie savo Mamyčių tarnybą.

Klaipėdos apskrities VPK Viešosios tvarkos tarnybos Konvojaus būrio pareigūnė Rita Abromavičienė augina vieną dukrelę: 5 metų Ugnę. Ugnė pakalbinta besilankanti mamos darbe: „Užsukau, nes noriu pasižiūrėti šuniukų. Vieną kartą ir mano grupės vaikai buvo atėję pas mamą į darbą“, – pasakoja Ugnė. Paklausus, kaip sveikins mamytę per šventę, mergaitė žada jai ir padainuoti, ir pasakyti eilėraštį, ir užminti mįslę. Policijos pareigūnės dukrelė žino, kad jos mama moka ir šaudyti. Šiai sakant, jog pataiko į dešimtuką, Ugnė linksmai prideda: „Į šimtuką, į du šimtus...“

Klaipėdos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniosios tyrėjos Linos Gedrimienės 4 su puse metų dukrelė Adrija pasakoja, kad jos „mamytė dirba pareigūne – toli ir sunkiai“. Jai labai patinka, kad mama policininkė, „nes mamytė visiems padeda ir gaudo plėšikus. Mano mamos uniforma labai graži, ji naktį šviečia, ir yra daug kišenių, ten gali visko prisidėti, pavyzdžiui, visokių skanėstų“. Mergaitė džiaugiasi, kad mama jos pasiimti visada ateina į darželį uniformuota: „ Visi vaikai manęs klausinėja ir klausinėja, ar tavo mama policininkė, ar turi šautuvą, ir man visada pavydi, kad aš turiu tokią mamą. Aš savo mamytę labai myliu, nes ji man graži ir gera, viską man nuperka: ir Lego ir Barbių“, – baigia mažoji pašnekovė.



Kretingos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėja Renata Dervinienė augina du ikimokyklinukus: 6 metų Nojų ir 4 su puse Viltę. Pareigūnės vaikai mano, kad mamytė „surakina negerus žmones“, ir tuo džiaugiasi. Nojus sako, kad jo mamos uniforma labai graži, tik apgailestauja, kad į darželį mama uniformuota neateina. O Viltė mini, jog labai myli savo mamytę, kuri, išmiegojus darželyje, pasiima ir nuperka norimų žaislų.



Sveikiname visas policijos bendruomenės mamas. Būkite šviesuliais savo vaikams visuomet.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN